Som les famílies voluntàries encarregades de pensar i organitzar activitats per donar suport a l’escola en la planificació, preparació i realització d’activitats lúdiques, així com per coordinar la celebració de les festes populars a nivell de poble. 

L’objectiu principal d’aquesta comissió és fomentar la cohesió entre les famílies de l’escola per mitjà d’aquestes celebracions i moments de trobada. 

Per poder dur a terme les activitats necessitem autofinançament, motiu pel qual també hem de pensar formes de recaptació econòmica per poder sostenir les activitats. 

En aquesta comissió és especialment important la xarxa que s’estableix amb la resta d’entitats del municipi, és per això que s’intenta que una o dues persones de la comissió assisteixin a les reunions trimestrals de la Taula d’Entitats. 

 

Les activitats i festes en les que participem normalment són les següents: 

  • Berenar multicultural (2 cops l’any).
  • Castanyada/Halloween (novetat del curs 23-24 on s’ha realitzat un concurs de disfresses i s’han repartit castanyes).
  • Fira de Santa Llúcia, amb venda de joguines de 2a mà i propostes de manualitats nadalenques. 
  • Carnestoltes (amb la Taula d’entitats del poble i fora d’horari escolar).
  • Sant Jordi, paradeta de llibres nous i de 2a mà.
  • Festa de Fi de curs, amb el comiat de 6è i benvinguda a I3.

L’AFA té una Comissió de FESTES. Restem a la vostra disposició per aportacions, col·laboracions o suggeriments. Les famílies us hi podeu posar en contacte a través del correu electrònic: ampajosepgras@gmail.com o afegir-vos al grup de Whatsapp i colaborar activament clicant el botó de sota mitjançant el telèfon en el cas que disposeu de l’app instalada..